Најмладиот брат на Новак Ѓоковиќ, Џоле во врска со пејачка!?

Loading...

Најмладиот брат на Новак Ѓоковиќ, Ѓорѓе ја завел младата пејачка Теодора Џеферовиќ, откриваат српските медиуми.
Тие се заедно веќе четири месеци, но тоа го кријат од јавноста. За нивната врска знаат само најблиските пријатели. Новак сè уште не ја запознале својата нова „снаа“!
– Џоле и Теодора се запознале преку заеднички пријател на ручек во Белград и веднаш се поврзале. Ги размениле телефонските броеви, почнале да комуницираат.

Тие се заедно веќе четири месеци, но сè уште не сакаат да се претстават во јавност како двојка. Ѓоле и Теодора се обидуваат да не излегуваат заедно, туку да се видат во тајност во станот на Ѓорѓе во Нов Белград. Заеднички се договориле да ја кријат врската сè додека не стане сериозна, но и затоа што не сакаат медиумите да започнат да ги следат во чекор, – вели добро информиран извор.
– Ми рекоа дека имаат убав однос и дека имаат слични интереси. Тие, исто така, започнаа да планираат заеднички одмор во текот на летото, сакаат да видат како ќе се здружат кога не се разделуваат за момент две недели. Ако се оди добро, во есен ќе започнат да живеат заедно во! – истакнал истиот извор.

loading...