Најпознати фризури за машките интимни делови

Loading...

Многупати се зборува за женските интимни фризури, па со право сме заинтересирани и за машките. Додека жените имаат цела палета на можности за тоа како да ги украсат своите интимни делови, како на пример “vijazzling“ или украсување на вагината со кристали, на машките сепак сеуште не им се нудат толку опции.

Но сепак нешто може да направат за да ја променат интимната фризура.
Заинтересираните  за тоа какви фризури “таму доле“ кај машките сакаат жените, направиле истражувања од 2500 испитаници и ги добиле следниве резултати:

46 проценти велат дека сакаат кога мажите таму се “уредно средени“, а 25 проценти мислат дека бразилската депилација е најдобра. Дури 26 проценти сакаат кога се е природно, а само  3 проценти претпочитаат триаголник или некоја друга форма кога станува збор за интимна фризура за мажи.
 Многупати се зборува за женските интимни фризури, па со право сме заинтересирани и за машките. Додека жените имаат цел

loading...