Најскапата змија во светот

Loading...

Црно-белата змија е добиена од вкрстување на повеќе видови.
Сопственичката повеќе од седум години се обидувала да ја добие посакуваната врста на  змија.
Овој примерок на кралски питон е спектакуларен вид  и се смета дека ќе биде продадена со највисока цена, слични примероци на неа се продавани за цена од над 100.000 долари.
Кралскиот питон е неотровен и доаѓа од Африка, и е многу популарен домашен миленик. Вообичаено се храни со глувци.
Имено, според легендата Клеопатра кралски питон носела околу рака.
 Црно-белата змија е добиена од вкрстување на повеќе видови.
Сопственичката повеќе

loading...