Најубавата полицајка во регионот отиде на одмор: Лидија ги залуди мажите со слики од плажа

Loading...

Атрактивната полицајка од Србија, Лидија Такач преку ноќ стана ѕвезда на социјалните мрежи кога во медиумите беше наречена најубавата полицајка во Србија, а ние ќе кажеме можеби и во регионот.
Таа има профил на Инстаграм, каде ја следат скоро 25 илјади луѓе. Лидија е доста фотогенична, а сака да се фотографира во полициската униформа, на која е посебно горда.
Лидија во моментов е на одмор и своите фанови секојдневно ги чести со секси фотографии од море.
Сепак ги има и оние кои повеќе сакаат да ја гледаат оваа блондинка во униформа.
Мислењата околу неа се многу поделени, некои се прашуваат како таква девојка може да биде полицајка, други пак велат дека на неа не и местото во полицијата. Мажите пак велат дека нејзините казни со мерак би ги примиле.
Дел од коментарите на нејзиниот Инстаграм профил се: „Уапси ме“, „Кога е ваква нека пишува казни, нека апси, нека тепа“…

?

A post shared by •lidija_takac• (@lidija_takac) on

?

A post shared by •lidija_takac• (@lidija_takac) on

Ništa vise ☀

A post shared by •lidija_takac• (@lidija_takac) on

Lepota će spasiti svet ? #babyblue

A post shared by •lidija_takac• (@lidija_takac) on

Ready ? #work #loveit #job #go

A post shared by •lidija_takac• (@lidija_takac) on

?‍♀️ #hair #hairstyle ?‍♀️

A post shared by •lidija_takac• (@lidija_takac) on

loading...