Најубавата празнична фасада со огромна, црвена машна – Cartier во Њујорк

Loading...

Традиционални штандови, божиќни базари, рачно иразботени украси, сијалички, неодоливи гастро понуди, мирис на цимет и варено вино… пред нас е најубавиот период од годината.
А, секако, светските брендови со сите сили се натпреваруваат кој ќе го има најубавиот излог.
Њујорк како едно од поурбаните места во светот традиционално е украсен со најубавите можни декорации, но една фасада секоја година се издвојува, благодарение на големата XXL црвена машна која светка.
Се работи за Cartier продавницата на аголот на 5-та Авенија и 52-рата улица која е буквално создадена за да позирате за Инстаграм разгледница:

loading...