Најубавата фотографија од Италија: Ова бебе го победи коронавирусот, неговата насмевка го освои светот

Loading...

Една убава фотографија пристигна од Италија, која трпи доста тешки последици поради пандемијата од коронавирусот.
Имено, шестмесечниот Леонард излезе како победник во борбата со коронавирусот, пишува Јумама.
После 50 дена борба малиот Лео е излечен е од Ковид-19, а неговата весела фотографија го заобиколи светот.

loading...