Најубавите плажи за 2013 година според TripAdvisor

Loading...

Малку тропска убавина за оние кои сè уште се заробени помеѓу врелите асфалтни улици, а одмор им следи во блиска иднина.
Исплакнете си ги очите и душата со најубавите плажи за оваа година. Се надеваме ќе пронајдете некоја која ќе ви се допадне толку многу, па ќе го испланирате годинешниот одмор за токму тоа место.
А, бидејќи целиот избор на плажи е неверојатен, можете да оставите по една за секоја година. Уживајте!
Rabbit Beach- Lampedusa, Сицилија

Grace Bay- острови Туркс и Каикос

Whitehaven Beach- Австралија

Baia do Sancho- Бразил

Playa Flamenco- Пуерто Рико

Playa de las Catedrales- Шпанија

Lopes Mendes Beach- Бразил

Horseshoe Bay Beach- Бермуда

Eagle Beach- Аруба

Playa Paraiso- Куба
Малку тропска убавина за оние кои сè уште се заробени помеѓу врелите асфалтни улици, а одмор им следи во блиска

loading...
Loading...