Најубавото девојче на светот порасна и еве како изгледа денес – вистинска кукла!

Loading...

Анастасија Књазева, девојчето од Русија која ја презеде титулата од Кристина Пименова за „Најубаво девојче на светот“ и кое сите ги освои со нејзините крупни и впечатливи сини очи, оваа година наполни 11 години и еве како изгледа денес.
Књазева и понатаму активно работи како модел и се занимава со модата, а фановите се едногласни дека како што поминуваат годините, девојчето станува сè поубаво!

loading...