Најужасниот момент од кралската венчавка

Loading...

Социјалните мрежи трубат за најужасниот момент од кралската венчавка, кога зад Меган во венчаница, се појави едно дете.
Имено, иако на кралската венчавка нема спонтан момент и нема ни момент кој не е внимателно исцениран и промислен, се наоѓаат глетки кои не беа во плани и кои го засенија остатокот од церемонијата.

Да се сетиме само на девојчето по име Грејс, кое само сакаше Вилијам и Кејт да престанат да се љубат. Социјалните мрежи трубат за најужасниот момент од кралската венчавка, кога зад Меган во венчаница, се појави едно дете.
Имено, иако на кралската венчавка нема спонтан момент и нема ни момент кој не е внимателно исцениран и промислен, се наоѓаат глетки кои не беа во плани и кои го засенија остатокот од церемонијата.
Да се сетиме само на девојчето по име Грејс, кое само сакаше Вилијам и Кејт да престанат да се љубат.
Ете токму вакво момент не изостана и вчера.
Ова е сликата која се шири на Инстаграм и веќе го доби имеот – најужасна слика од венчавката

via GIPHY

 

loading...