На автобуската станица во Прилеп гореа два автобуса (ВИДЕО)

Loading...
Гореа два автобуса на автобуската во Прилеп

Два автобуса кои биле паркирани на новата автобуска станица во Прилеп ноќеска околу 02:30 часот биле запалени.

Причината за пожарот засега е непозната, а е изгаснат со интервенција на Територијалната противпожарна единица.

loading...