На аеродромот дознале дека куферот им е тежок три килограми повеќе – не сакале да доплатат, па решиле да го отворат – останале во шок од глетката

Loading...

Сите кои патуваат со авион речиси маки мачат со вишокот на килограми во куферите по мерењата на аеродромите низ целиот свет.
Истото му се случило и на еден пар од САД кога на патот за Лас Вегас им било соопштено дека имаат три килограми вишок и мора да фрлат неколку работи од него.


Џеред и Кристи не сакале дополнително да плаќаат пари за вишокот на килограми, па се одлучиле да го отворат куферот и да фрлат нешто од него.
Меѓутоа кога го отвориле, внатре пронашле нешто што никако не е за фрлање.
Имено во куферот се гурнало нивното куче Ики од расата Чивава кое најверојатно додека се пакувале влегло внатре меѓу алиштата.


За среќа Ики е откриен на време, бидејќи прашање на време е дали ќе преживееше на летот до Лас Вегас.

loading...
Loading...