На Вељко нема да му биде лесно: Бабата и дедото го закачија јаболкото под облаците

Loading...

Вељко Ражанатовиќ и Богдана Родиќ денеска го изговараат судбоносното да, а ќе се венчаат по сите српски обичаи.
Вељко за да влезе во домот на невстата со сватовите прво ќе мора да го погоди јаболкото кое бабата и дедото го поставија баш високо.

loading...
Loading...