На жените не им требаат пластични операции за да се подмладат

Loading...

Секоја жена барем еднаш во животот посакала да изгледа помладо. И додека многумина би рекле дека само хируршките зафати може да помогнат, ние велиме дека шминката е чудо за трансформација.
Ви треба само веш шминкер, внимателно одбрани тонови и контурирање на најубавите црти на лицето.


Колкава моќ има шминката врз женското лице?

 

 

loading...
Loading...