На какви мажи паѓаат жените ?

Loading...

Изборот на маж не се врзува само со боја на коса, очи и слично. Повеќето жени ќе се сложат дека типот на маж го одредуваат и некој други особини кои се врзани со начинот на живот.
Главно жените сакаат мажи кои се :
Забавни – Тие имаат смисла за хумор, и успеваат да го насмеат дури и најладното женско срце.
Бунтовници- Тие жените ги потсетуваат на возбудливите тинејџерски години.
Амбициозни- Жените сакаат мажи кои се борат за тоа што го сакаат во животот.
Арогантни- Иако голема самодоверба некогаш ги иритира  жените, но сепак сакаат мажи кои отворено покажуваат дека се над другите.
Спортисти- Живеат здраво и убаво изгледаат. Треба ли нешто да се додаде?
Мистериозни- Можеби жените не знаат што мислат овие мажи, но знаат дека ќе имаат убави моменти со него.
Моќни – Жените знаат дека од овој маж ќе добијат сигурност. Моќта е за многу жени афродизијак.
Недостижни- Жените сонуваат за они мажи кои не можат да ги имаат. Било да се оние кои се веќе женети или некои познати личности. Секоја жена в своите мисли има бар еден недостижен маж за кој сонува.Изборот на маж не се врзува само со боја на коса, очи и слично. Повеќето жени ќе се сложат дека типот на маж го одреду

loading...