На мајката поважен и беше мобилниот отколку детето- додека се џареше во него, ќерката падна во езеро

Loading...

Благодарение на херојскиот подвиг на еден полицаец спасено е девојчето кое падна во езерце со риби додека нејзината мајка стоела покрај неа.
Имено, девојчето и мајката биле потпрени на оградата од езерцето, а мајката гледала во својот мобилен. За тоа време девојчето се качило на оградата и преку неа паднала во вода. Мајката во паника почнала да довикува помош.

За среќа, во близина се нашол полицаецот Тан Венчи кој веднаш скокнал во базенот и го извлекол девојчето од водата.
Инцидентот се случила на 27 септември, а се е снимено од надзорните камери.
Откако оваа снимка е објавена на интернет многумина Кинези мајката за прозваа за невнимателно однесување со надеж дека некој следен пат ќе биде по внимателна додека е со ќерката.

loading...
Loading...