На патот Гостивар – Тетово автомобил се забил во банкина

Loading...

(Фото: ФБ група – Ѕид на сообраќајниот срам)

Денес околу пладне на патот Гостивар – Тетово се случила сообраќајна несреќа, при што автомобил се забил во банкина.
Како што се глада на фотографијата возилото е сериозно оштетено, но засега нема информации дали во незгодата има повредени или жртви.

loading...