На патот Кичево-Охрид повремени прекини на сообраќајот

Loading...

На магистралниот пат А2 Кичево – Охрид (на потег од Пресека до с.Врбјани) денеска поради изведување градежни работи ќе има повремени прекини на сообраќајот во периодот од 11 до 15 часот.
Прекините ќе бидат во интервал од 10 до 15 минути, информира АМСМ.

loading...