На покана на владата Ленче и Фатиме славеа заедно со владата: „Од вторник ќе зборуваме за СЈО, денеска славиме“

Loading...

Обвинителките од СЈО Ленче Ристоска и Фатиме Фетаи присуствуваа на прославата за 8-ми септември, денот на независноста на Македонија, објавува ТВ 21.
Како што рекоа, добиле покана како претставници од СЈО од Владата и затоа се присутни, но за СЈО не сакаа да коментираат, кратко рекоа „денеска славиме, од вторник за СЈО“.

loading...