На распит за “Рекет“ денес и бизнисменот Ардијан Амзоски 

Loading...

Денес во Обвинителството за организиран криминал и корупција е повикан бизнисменот Ардијан Амзоски, сопственик на фирмата “Дрим Билдинг“ од Струга. Тој треба да даде потребни известувања во врска со случајот “Рекет“.
Инаку, Амзоски на сметката на Меѓународниот сојуз на Боки 13. уплатил околу 260.000 евра за стратешко партнерство и деловна соработка.

 

loading...