На свадба ли ја носат, на погреб ли ја носат? Плаче срце да ти се искине (видео)

Нешто го мачи девојчево… Во светот на љубовта венчавката треба да биде најсвечениот и најсреќниот чин. Но сепак се уште во многу земји постојат бракови кои се склучуваат по нарачка. Овие бракови кои се по нарачка ги договараат родителите или членови на семејствата, а за тоа младите кои треба да стапат во брак не ги знаат, а некогаш и не ги виделе своите идни брачни партнери. На оваа свадба невестата е толку тажна што имаме чуство дека не е невеста. Погледнете:

პატარძალი რა ბედნიერი ჩანს

Gepostet von ჩემი სამყარო ხარ am Donnerstag, 19. April 2018