Нападнал момче на улица незнаејќи дека е светски првак, па го извлекол подебелиот крај!

Loading...

На социјалните мрежи се појави видео снимка која што завршила неочекувано. Непознат насилник нападнал момче кое што седело на клупа со пријателите.
Се воспостави дека е светскиот јуниорски првак во во бразилско Џу-џицу Алекс Вилијамс (16). Видеото на социјалните мрежи го објави неговиот тренер.
-Повозрасен маж се обиде да го нападне повеќекратниот светски првак. Алекс покажува смиреност, воздржаност и храброст во оваа ситуација. Запишете ги децата во ушилишта за боречки спортови, напишал неговиот тренер

loading...
Loading...