На чекор до претерување!?! Станија во скутот на младиот Црногорец, момчето не знае што го снашло!

Станија Добројевиќ и Марко Марковиќ направија фотографии кои ги разбрануваа социјалните мрежи. Старлетата со момчето се одмора на Златибор, а попатно и разголени се фотографираат. И додека Марко збунето седи, … Продолжи со читање На чекор до претерување!?! Станија во скутот на младиот Црногорец, момчето не знае што го снашло!