На Шилегов добро му оди. Има нова викендица вредна 55.000 евра

Loading...

Петре Шилегов, градоначалникот на Скопје, на почетокот од годинава си купил викендица во Маврово. Ни помалку ни повеќе во вредност од 55.000 евра. Викендицата има приземје и спрат, а вкупно со земјиштето има површина од 250 метри квадратни. Шилегов изјави дека информацијата е стара пола година и дека е уредно пријавена во анкетниот лист. Откако станал градоначалник ја земал, нешто после Нова година. Според него куќата е недопраена, треба дополнително да се прави. Според анкетниот лист Шилегов има вкупно четири стана во Скопје, од кои три се на неговата сопруга, а има уште една куќа во Скопје. Поседува уметнички слики од 3 милиони денари, благородни метали од 8 милиони денари, удели и акции. А сега и викендица од 55.000 евра односно околу 3.400.000 денари.
Па со среќа. Само уште да поведевте ред за комарците во Скопје…

* * * * Следете не на Фејсбук. * * * * Имаме интересни содржини секој ден, сите не се објавуваат на сајтот!!
loading...