На што мислат замислените мажи на плажа?

Loading...

Доколку размислувате за тоа што мисли тој за вашиот изглед во бикини додека ужива замислен на плажа, ќе ви откриеме.
Летните месеци се понекогаш хорор за девојките, бидејќи ги будат сите нивни најдлабоки несигурности. Плажата е место за контрадикторни емоции , каде не знаеме дали поголем дел од нашите замислени или вистински недостатоците воопшто да ги покажеме или прикриеме?
Зошто истото не би важело за момците? Што мислите, дека тие немаат несигурности? Еве што момците размислуваат додека се на плажа.
Зошто јадев толку свинско зимово? Во вистинскиот живот момците имаат навика да се залажуваат за тоа како изгледаат, па соблекувањето по купаќи пред други луѓе не е баш лесно и за нив. Од таа причина честопати можете да ги видите со маичка на плажа и во вода, мислејќи дека така прикриваат нешто, но залудно, бидејќи така само ги истакнуваат сите несовршености.
Wow, жена ми изгледа неверојатно! Контрадикторноста која постои кога сме на  плажа е дека колку лошо и да се чувствуваме за изгледот на нашето тело, толку сакаме да гледаме и по изгледот на туѓите. Често мажите знаат да ве зазборуваат за нешто друго додека се пресоблекувате, и да ве изнагледаат од глава до петици, бидејќи уживаат во тоа како изгледате во долна облека, а бикините не се разликуваат многу од неа. Кога му се допаѓате по дома и по долна облека, ќе му се допаѓате и во бикини.
И последното нешто за што размислуваат мажите на плажа е како да го спречат или да најдат начин да го остварат својот импулс кој се јавува кога се сами со девојката или жената на плажа. Внимавајте, оние кои се сингл можеби имаат слични импулси кон вас. Доколку размислувате за тоа што мисли тој за вашиот изглед во бикини додека ужива замислен на плажа, ќе ви откриеме.

loading...
Loading...