Невена: Поранешното момче на Синди беше заљубен во мене

Loading...

Гостувајќи во емисијата “VB magazin”, манекенката демантираше дека имала ист дечко со Ивана Стаменковиќ.
Невена Миличевиќ, манекенка и исфрлена станарка од куќата на “Големиот брат“, во емисијата “VB Magazin” раскажа за инцидентот кој се случи помеѓу неа и Синди.
„Несакав повеќе да се смирам, бидејќи ги премина сите граници. Неможев тоа повеќе да го толерирам“, речеНевена, која наведе дека не жали за тоа што е автоматски елиминирана во реалното шоу Големиот брат.
Невена додаде дека ваков инцидент имала прв пат во животот и демантираше дека таа и Синди имале ист дечко.
„Вистина е дека нејзиното поранешно момче во еден период беше заљубен во мене , и  кога ги премина границите моето семејство мораше да се вмеша. Тоа се случи во многу незгоден период за мене“, рече таа.
Освен манекенката во емисијата гостуваше и Урош, Мира Шкориќ и Катерина Вучетиќ.
Каскадерот уште еднаш демантираше дека имал секс со Ава, додека Шкориќ, рече дека Ава и е најсимпатична станарка.Гостувајќи во емисијата “VB magazin”, манекенката демантираше дека имала ист дечко со Ивана Стаменковиќ.

loading...