НЕВЕРОЈАТНИ ТРИКОВИ: Оладите го пивото за помалку од 5 секунди! (Видео)

Loading...

Трикови, трикови и трикови… Безброј трикови, безброј генијалности. Но секогаш има што да се научи од нив, а секако тоа да биде нешто ново и едноставно.
Сезоната на пиво со кикирики или чипс ни пристигна. Посекако сакаме пивото да е секогаш ладно, но тоа често знае да биде проблем на големите летни пеколни горештини.

loading...
Loading...