Невремето започна да беснее низ Македонија – На овие места врне и грми

Loading...

Оваа вечер и ноќ нашата територија ќе биде под влијание на судир на двете воздушни маси (многу посвежата од север и значително потоплата од југ). Во ваква ситуација на повеќе места ќе се развива нестабилна облачност која ќе биде проследена со пороен дожд, грмежи и засилен ветер.
Невремето веќе започна во дел од градовите.
Ова се моменталните температури:

loading...