Некои во Шутка, некои во Будимпешта. Фото од прошетка на Груевски со Александар Трајковски

Loading...

Некои во Шутка, некои во Будимпешта. Фото од прошетка на Груевски со Александар Трајковски. Лабаво, баш како што и прилега на велелепната Будимпешта. Како кафето?
Груевски пред точно месец дена се огласи од Унгарија, каде што побегна и каде побара и експресно доби азил. И по месец дена никој од власта не презема одговорност, ниту некој од функционерите пак понудил политичка и морална одговорност. Според премиерот Заев, во МВР веќе се води истрага за која тој е информиран и за која најави дека наскоро и јавноста ќе биде информирана.
На фотографијата со Груевски стои човек што многу личи на Александар Трајковски, член на ВМРО-ДПМНЕ,еден од обвинетите за случајот „Насилството во општина Центар“.

loading...