Неколку трикови за пакување на сезонската облека!

Loading...

Уште не сте ги собрале вашите летни работи? Еве неколку трикови за добро пакување на облеката
1. Сортирајте ја гардеробата. Одлучете кои работи ќе ги чувате и донирајте или подарете дел од оние за кои сте сигурни дека нема да ги носите следната сезона.
2. Користете вакуум кеси. Ова ќе ја заштити вашата облека и ќе заштеди простор.
3. Користете проѕирни пластични кутии за складирање. Означете што има во која кутија.
4. Исто така, ставете ги чевлите во кутии, и пробајте ги оние што се наменети за складирање под креветот и фиоката.

loading...
Loading...