Нема Инстаграм за Мадона

Loading...

Мадона изгледа не се придржува со политиката која е во согласност со користење на друштвената мрежа Инстаграм.

55 годишната кралица на поп музиката на својот личен профил на Инстаграм го објавила писмото од компанијата, во кое и нагласуваат да посвети внимание на содржините кои ги објавува. Најмногу и замеруваат за голотијата и поставување на содржини кои не се нејзини. Прочитајте го писмото кое  Мадона го доби од Инстаграм. Дали на кралицата на поп музиката треба да и се забрани Инстаграм, заради фотографиите кои ги поставува? 

Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Мадона изгледа не се придржува со политиката која е во согласност со користење на друштвената мрежа Инстаграм.

loading...