Нема повеќе мачење! Овој трик засекогаш ќе го промени начинот на јадење Toffifee

Loading...

За многумина, ова е апсолутна класика: лешници завиткани во чоколадо и вградени во карамела. Toffifee се стари скоро половина век и сега се германски хит. Сепак, без оглед каде во светот грицкате „совршено задоволство со лешници“, ова скоро секогаш се прави погрешно, а многумина се жалат на пакувањето од кое Toffifee е прилично тешко да се отстрани. Сепак, ова не е заради дизајнот, туку заради употребата – што обично е погрешно. Ние ќе ви кажеме колку е лесно да се извадат овие мали пралини од пакувањето.
Ова е трикот за Toffifee
Помеѓу вдлабнатините во кои се ставени индивидуалните Toffifee пралини, блескавата златна пластична амбалажа има и други мали вдлабнатини. Тие вдлабнатини ги нема без причина. Треба да ги притиснете палецот и показалецот во спротивните вдлабнатини. Пралините од лешници лесно излегуваат од шуплината и скокаат директно меѓу прстите. Без никакво повлекување. Обидете се веднаш…

loading...