Необјавено видео од 2001 год: Како се бранеше со ЛАВОВИТЕ Македонија?

Koнфликтoт од 2001 во Македонија е прилично котроверзна тема. Ова видео досега го имаат погледнато само малкумина, а е чувано во тајност цели 15 години.
На овој јутјуб канал пред 2 години е објавено ова видео кое има инсерти од војната, само да ве навратиме и да им дадеме почит на оние кој го дадоа животот за Македонија:

Единицата Лавови во војната 2001

Gepostet von Александар Македонски am Sonntag, 27. Januar 2019

Loading...