Неофицијално денеска над 500 нови случаи на заразени со коронавирус во Македонија

Loading...

Неофицијално, денеска се регистрирани над 500 нови случаи заразени со коронавирусот.
Оваа бројка во Македонија е најголема од почетокот на пандемијата до денеска.
Повеќе од јасно е дека ситуацијата е многу лоша, аларамантна и загрижувачка.

loading...