НЕОФИЦИЈАЛНО: заразени се 6 здравствени работници во болницата 8 Септември

НЕОФИЦИЈАЛНО: заразени се 6 здравствени работници во болницата 8 Септември Градската болница 8-ми Септември има заразени 6 здравствени работници, а над 10 лица се ставени во самоизолација, е непотврдена информација … Продолжи со читање НЕОФИЦИЈАЛНО: заразени се 6 здравствени работници во болницата 8 Септември