Непристојна, вулгарна и скандалозна изјава на новиот пратеник и универзитетски професор Димитар Апасиев

Loading...

Лидерот на партијата Левица, од неодамна и пратеник во новиот состав на Собранието, а и универзитетски професор  Димитар Апасиев,  не престанува со своите непристојни, вулгарни и скандалозни изјави.

Досега тоа можеби и изгледаше донекаде симпатично, па и дозволено за еден таков „бунтовник“ од калибарот на Апасиев.

Овој пат мета на Апасиев е Радмила Шеќеринска, со што тој ги премина границите.

 

loading...