Неработен ден за сите граѓани

Идната работа недела ќе имаме неработен ден.
Рамазан Бајрам празникот кој се паѓа на 4 јуни 2019 година (вторник) е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија. За ова информираше Министерството за труд и социјална политика.


Од Министерството за труд и социјална политика на граѓаните од муслиманска вероисповед им го честита ат Рамазан Бајрам.

Loading...