Нереално запросување : Клекнал пред неа, чекајќи да му го фрлат прстенот, а потоа кумот покажа колку е глуп!

Loading...

Дали има подобро време отколку да ја запросите вашата сакана на јахта, со зајдисонце и најдобрите пријатели? Тоа беше и идејата на овој млад човек, но тој не претпоставуваше дека прстенот може да заврши во море.

За среќа, еден од неговите пријатели реагирал брзо, скокнал во вода и ја зграпчил кутијата, а прстенот сè уште бил внатре. Младиот човек конечно го оствари својот сон – прстенот заврши на раката на неговата девојка, која се согласи да се омажи со него.

loading...