Нетфликс ја поправа една од своите најиритантни функции

Loading...

За сега, ова е возможно само на Андроид оперативниот систем, а на ИОС би требало е овозможено на 29 јуни, пренесува Теч Радар.
Доколку користите Нетфликс, знаете и сами колку може да нервира “Continue watching” листата. Без обзир на тоа што може да биде и корисна, во случаевите каде што само сте почнале да гледате некоја содржина и сфаќате дека не ви се допаѓа, носи повеќе штета отколку корист.
Многу е едноставно да отстраните филм или серија од оваа листа.
Кога ќе отворите Нетфликс, покрај секој наслов ќе ви стои и едно мало “и”. Го одбирате тоа, потоа трите точки и опцијата “Remove from row”.

loading...