Нејзината мајка беше во брак со неговиот татко, а сега таа јавно се бакнува со неговиот син- Шерифовиќ ја шокираше естрадата со оваа одлука

Loading...

Пејачката Марија Шерифовиќ на едно јавно случување ги изненади сите кога сочно го бакна во уста својот близок соработник.
Таа го фати за главата и разменија филмски бакнеж, а станува збор за композиторот Саша Николиќ со кој пејачката долго соработува.
Саша е во среќен брак, а она што е интересно е дека мајката на Марија, Верица Шерифовиќ, беше во брак со покојниот татко на Саша, Миодраг Николиќ, кој исто така беше композитор.

 

loading...
Loading...