Нејзините соседи сигурно уживаат- Нивес Целзиус во г*ло издание

Loading...

Нивес Целзиус продолжи да објавува провокативни фотографии од својот дом.
Во последната објава таа позира во црно минијатурно бикини со метла во раката.
Нивес во карантинот го искористи времето да ја среди терасата која всушност и стана и омиленото место за фотографирање и престој.

 

View this post on Instagram

 

To mete, to čisti, to radi na tenu, to vježba listove, to razmišlja kako će se zvati njena najnovija pjesma…

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius) on

loading...