Не го фрлајте преварениот ориз – Направете деликатес со него

Loading...

Ако оризот ви се превари, има лесен начин да се спаси.
Од него може да направите деликатес како прилог.
Ставете му едно јајце, малку бибер и сол и две лажици презла, па измешајте.
Малку по малку со лажица вадете од смесата и пржете во врело масло.

loading...