НЕ ИЗВРШИ САМОУБИСТВО, УБИЕН Е! Режисерот ја обвини поранешната сопруга на музичарот за неговата смрт: И вредеше многу повеќе МРТОВ!

Пронајдете не на следниве мрежи: