Не им оди со таблите: На патарина наместо „pay toll“, напишале „pay tool“ што значи „плати алат“!

Loading...

На власта дефинитивно не и оди со имињата на таблите. Откако им беа исчкртани таблите на спомениците сега се појави нов гаф. На патарините наместо да биде на англиски јазик испишано „pay toll“, стои „pay tool“ . Тоа во превод значи плаќање алат.

loading...