Не пропуштајте: Несекојдневни „Last Minute” понуди за Закинтос, Парга, Крф..

Loading...

Реномираната туристичка агенција Савана ви нуди нова и одлична понуда како дел од нивниот секогаш одличен репертоар.
Почнувајќи од секој понеделник, сите аранжмани од агенцијата кои останале непродадени во редовната продажба, на неколку дена од актуелните термини на поаѓање, ќе влезат во категоријата „Last Minute” понуди. Ова важи за сите аранжмани за во Грција кои ги нуди Савана.
Цените на „Last Minute” понудите се навистина ниски и исплатливи. Нема причина зошто не би уплатиле поевтино и не би заминале што поскоро од пеколните температури кои ја зафатија Македнија изминативе недели. Искористете ја оваа неверојатна можност! Повеќе ТУКА.Реномираната туристичка агенција Савана ви нуди нова и одлична понуда како дел од нивниот секогаш одличен репертоар.

loading...
Loading...