Не се виделе два дена, а погледнете како се поздравија овие дечиња

Loading...

Двегодишните Максвел и Финеган се неразделни другарчиња.
Погледнете како изгледа нивната средба откако не се виделе само два дена.
-Кога би можеле сите да бидеме вакви, напиша Мајкл, кој го сними овој сладок момент.

loading...