Не сме толку слаби да губиме по десет разлика!

Првиот голман на македонската ракометна репрезентација Никола Митревски порача после третиот убедлив пораз, вечерва од Аргентина, дека треба добро да се анализира овој настап зашто смета дека Македонија не е толку слаба за да губи по – десет разлика.

Македонија имаше и минус 12 пред крајот на мечот со Аргентина, но успеа да се избори барем да не биде двофицрена разликата за разлика од десетте од Холандија и 12-те гола разлика со Норвешка, но севкупно очајно издание имаше новата генeрација на Кирил Лазаров.

Пронајдете не на следниве мрежи: