Не ја поканија на свадба: Пријовиќ прозбори за Каќа Грујиќ!

Loading...

Во медиумите се шпекулираше дека Александра Пријовиќ и Катарина Грујиќ не се поднесуваат .
Александра Пријовиќ наскоро ќе се мажи со посинокот на Лепа Брена, Филип Живојиновиќ. Тие поканија многу гости од естрадата, но не и колешката Катарина Грујиќ.


„Не ме поканија. Јас и Александра не се дружиме. Се поздравуваме на снимања, но не сакаме претерана комуникација“, неодамна изјави Катарина Грујиќ.
А Пријовиќ неодамна се појави на промоцијата на Каќа и ги демантираше сите шпекулации дека не се во добри односи.


„Таа издаде песна по песна. Албумот е одличен, не се сомневав дека ќе растури“, изјави Александра.

loading...