Нивес Целзиус го масира нејзиниот сопруг во долна облека!

Loading...

Пред неколку месеци беше објавено дека Нивес Целзиус се разведува од нејзиниот сопруг, фудбалерот Дино Дрпиќ. Може да се каже дека голотијата е виновна за се, но сепак, тие останаа заедно. Новите слики ја потврдија оваа приказна.
– Го масирам Дрпиќ … не ми е лесно ни мене, напиша Нивес во описот на фотографиите на Фејсбук.
По тој повод, таа само се “фрли” на работа, и додека фудбалерот лежеше, таа ја искористи можноста тоа сите да го забележат. На едната слика градите само што не и испаднаа од маицата! Двајцата очигледно уживаат во бракот, а ова е само потврда за тоа.Пред неколку месеци беше објавено дека Нивес Целзиус се разведува од нејзиниот сопруг, фудбалерот Дино Дрпиќ. Може да

loading...