Никаде го немаше да прослави за внукот, а имаат нешто заедничко- таткото на Богдана е најсреќен дедо на свето само поради една работа!

Loading...

Ново печената мајка Богдана Ражнатовиќ денеска во приватна болница на свет го донесе првиот внук на пејачката Светлана Цеца Ражнатовиќ.
Цеца заедно со Вељко, Анастасија, нејзината сестра Лидија, како и сестрите на Богдана Родиќ и нивната мајка Наташа уште пред болницата ја започнаа семејната веселба.
Сепак на прославата во болницата не беше таткото на Богдана, Богдан.
Тој според српските медиуми денеска е најсреќниот дедо бидејќи покрај својот роденден го прославува и раѓањето на внукот Жељко.

loading...