Никогаш нема да ја видите во јавност: Здравко Чолиќ е 18 години во брак, а еве како денес изгледа Александра

Loading...

Музичката ѕвезда Здравко Чолиќ со сопругата Александра е во брак од 2001 година, а неговата поубава половина не се експонира јавно.
Сепак, екипата од емисијата „Папарацо лов“ месец дена го следеле Здравко Чолиќ за да откријат што прави во приватниот живот.


Успеале да дознаат дека Чолиќ постојано посетува кафеани, и дека не посветува многу внимание на стајлингот и дека многу сака да џогира. Исто така екипата успеала да ја сними и неговата сопруга со која е во брак 17 години и со која има две ќерки: Уна и Лара.

loading...